sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Samin treeni141014

Samin treeni 14.10.2014


Ensimmäistä kertaa saapui valmennusryhmän treenejä vetämään Sami Wessman...ja tätähän oli odotettu :-). Aluksi Sami totesi, että ryhmässä on eri kohdassa eteneviä koirakoita, joten hän pitää pääsääntöisesti sellaisia treenejä, joissa osa voi tehdä rataa ja osa treenata esim. jotain tiettyä ohjausta. Räätälöidysti jokaiselle jotakin, mikä kuulostaa hyvältä. Yhteistä meille kaikille on kuitenkin runsas juoksu ja liike radalla. Sami halusi ensimmäiselle kerralle treenin teemalla "less is more" , mahdollisimman vähän liikettä ohjaajalta ja koira tekee työt. Erittäin tarpeellista ja hyödyllistä ainakin allekirjoittaneelle, mutta myös älyttömän hankalaa.




Kentällä kolme hyppyä ja kaksi putkea...ohjaajan tehtävänä pysyä yhden neliömetrin aluella (tästä kyllä joustettiin aika paljonkin välillä) ja ohjata koiraa mahdollisimman pienillä liikkeillä. Eri koirakoiden kanssa tehtiin eri versioita. Laitan tekstin loppuun vielä videon Raipen ja mun treenista. Voin sanoa, että näyttää hankalalta, mutta tuntui vielä hankalammalta ;-).




Treenin lopuksi pidettiin vielä puolen tunnin "meditaatiosessio" ja käytiin läpi jokaisen koirakon kehittämistä vaativia kohtia. Sovittiin myös, että Sami tulee jatkossa vetämään treenit joka kuun toinen tiistai.




Kyllä on treeni-into kohonnut ainakin potenssiin 10...ihanaa!!!




Ja kannattaa kääntää volumet huomattavasti pienemmälle ;-D




https://www.youtube.com/watch?v=1_5URAMDNTU




terkuin Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti