keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Esittelyssä Muru


Moi! Tässä esittäytyy borderterrieri-narttu Muru, viralliselta nimeltäni olen Border Rock's Rosemary. Ikää tällä hetkellä 3 ja puoli vuotta. Perheessä toisen koiran virkaa suorittaa "isosiskoni" Minttu. Olen luonteeltani ikuinen pentu, hölmö, sosiaalinen, nopea oppimaan, aina valmis työhön, olen aina siellä missä tapahtuu ja haluan että minut huomioidaan aina kun siihen on mahdollisuus! Agilityn maailmaan tutustuin ensi kerran jo 13-viikkoisena, jolloin myös lajiin sytyin. Minut haluttiin nimenomaan agilitykoiraksi, mutta olen treenaillut ja kisaillut hieman myös rally-tokon parissa. 

Osittaisen ADHD-luonteeni takia ei lapsuudessani kaikki mennyt kuin Strömsössä... 5-kuukautisena mursin jalkani pihaleikeissä ja sen takia agilitystä taukoiltiin 9 kk. Hyvä ettei sentään loppuelämää, koska sitäkin pelättiin! Kuntoutuksen jälkeen jalka on toiminut moitteettomasti ja sillä on kisailtu monet kisat. Viralliset kisat korkkasin joulukuussa 2012, lokakuussa 2013 nousin kolmosiin ja kesällä 2014 käytiin arvokisoissa, niin kuin tavoitteena olikin! Menestystä ei sieltä tullut, mutta kokemusta sitäkin enemmän! Tulevana vuonna helmikuussa voin kuulemma vastaanottaa viimeisen ja puuttuvan agility-sertin ja sitä myöten agilityvalioitua. Hyppy-sertejä puuttuu vielä 2. Kisaamisessa on  parasta mennä täysiä, räkyttää niin paljon kuin ääntä lähtee ja radan jälkeen riehua palkan kanssa :) 

Kesä on latailtu akkuja lomailemalla agilitystä melko paljon, nyt olen siis täynnä tarmoa valtaamaan jälleen treeni- ja kisakentät! Minut tunnistaa kovasta äänestäni ja hyvästä draivistani :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti